Frisk luft och fantastisk natur

Scouter och hajk


skrivet den 12 aug av Admin, klockan:11:47
För en som tycker om friluftsliv så passar det ju hur bra som helst att vara med i scouterna. Jag har alltid gillat att vara ute i naturen så mina föräldrar skrev in mig i den lokala scoutkåren ganska tidigt och detta minns jag mycket väl. Det var verkligen hur roligt som helst och jag såg fram emot onsdagar för det var då vi träffades och lärde oss en massa intressanta saker om naturen. Det som jag dock minns allra starkast är hajkerna som vi gjorde. Då vi åkte till olika platser och övernattade och umgicks på kvällarna. På dagarna var vi ute i skogen nästan hela tiden och lärde oss så mycket nytt. Detta var verkligen speciellt och när jag får barn hoppas jag att de också ska tycka om friluftsliv och uppleva detta. För mig var det det en va de lyckligaste stunderna som jag verkligen alltid kommer att minnas.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt