Frisk luft och fantastisk natur

Program på SVT


skrivet den 26 aug av Admin, klockan:12:08
För ungefär några månader sedan då det fortfarande var ganska kallt ute och man mest satt inne på kvällarna och tittade på tv zappade jag bland olika kanaler i brist på något bättre att göra. Just då på SVT visades ett intressant friluftsprogram. Jag kommer nu inte ihåg vad programmet hette men jag fastnade för det och började titta trots att jag missade början. Dessutom var det inte det första avsnittet. Programmet handlade om en man som under ett år skulle vandra i Norge, Sverige och Finland. I det första programmet vandrade han själv men senare fick han sällskap av en hund. Jag såg tyvärr inte alla avsnitt (jag tror att det totalt var sju eller åtta avsnitt) men jag önskar att jag hade gjort det för det var mycket intressant. Framför allt var det intressant att se hur landskapet förändrades i och med att årstiderna växlade och dessutom var det intressant att se alla djur som han stötte på på vägen och hur han skaffade sig mat för dagen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt