Frisk luft och fantastisk natur

Paddla till Haparanda


skrivet den 06 aug av Admin, klockan:11:45
Jag har ju tidigare både skrivit om paddling och om min kollega Kalle om ni kommer ihåg. Han är verkligen en person som jag ser upp till. Han har varit med om så mycket och upplevt så mycket och han hittar alltid på en massa intressanta nya saker att göra också. Nu har han ännu en gång kommit igång med ett nytt projekt vilket nämligen är att han nu ska paddla hela vägen från Blekinge ända upp till norra Sverige. Jag vet ännu inte riktigt vilken ort som är målet men långt upp är det i alla fall. Hur kul verkar inte detta vara? Jag beundrar verkligen honom och hans mod och han förmåga att komma på nya projekt. Jag har hört att han ska blogga om den här resan och den här paddlingen och jag ser verkligen fram emot att följa det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt