Frisk luft och fantastisk natur

Kläder som man inte svettas i


skrivet den 25 aug av Admin, klockan:12:07
Jag vet inte om detta stämmer eller inte men jag hörde för inte så länge sedan av en kollega som var på stan för att handla lite nya friluftssaker att det fanns speciella kläder som man kunde köpa som man inte svettas in. Huruvida detta stämmer eller inte vet jag inte men tydligen hade hon sett det i den affären där hon handlade. Personalen förklarade att det oftast är äventyrare av olika slag som inhadlar det, så som bergsbestigare som svettas mycket under sina äventyr och även andra som inte har möjlighet att tvätta så ofta som de önskar på grund av att de befinner sig på avlägsna platser utan tillgång till vatten. Jag vet inte vad det skulle vara för material i dessa kläder eller hur bra de egentligen är men jag kan tänka mig att det uppskattas av många som anser att de verkligen behöver det.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt