Frisk luft och fantastisk natur

Friluftsliv för alla!


skrivet den 15 aug av Admin, klockan:11:49
Nu kanske inte alla kommer att hålla med mig men jag vill hävda att friluftsliv är till för alla. Faktum är att friluftsliv är så mycket och det innehåller så mycket som ni säkert har märkt när ni har följt min blogg också. Jag vill påstå att det tack vare det just finns något för alla. Friluftsliv är så stort och jag är säker på att alla kan hitta något inom det som de tycker om och som passar de bäst. Sedan är det också så att allt inom friluftsliv inte heller kan tilltala alla. Jag tycker inte om alla saker som förknippas med friluftsliv till exempel och ändå säger jag rent generellt att jag gillar friluftsliv. Jag tror att det faktiskt är väldigt få om några personer alls som tycker om alla som ryms inom begreppet friluftsliv. Jag har i alla fall inte träffat någon sådan person än.

Just nu värderat 2.5 av 36 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt