Frisk luft och fantastisk natur

Att bestiga berg


skrivet den 29 aug av Admin, klockan:12:09
Jag nämnde bland annat Göran Kropp i det förra inlägget som jag skrev. Och det är främst honom som jag kommer att tänka på när det gäller bergsbestigning. Jag kommer ihåg då nyheten nådde Sverige att han hade omkommit och då det pratades mycket om äventyrare i media. Speciellt då uppmärksammade jag bergbestigning som en sport. Sedan när boken om Göran Kropp kom ut och jag läste den väcktes intresset ännu mer och sedan dess har jag läst mycket om det. Nyligen såg jag ett program på TV som handlade om människor som ville bestiga Mount Everest. Ett mycket intressant program som jag verkligen rekommenderar att se. Något som jag speciellt kommer ihåg av programmet är då just denna grupp precis innan de ska påbörja sin expedition går till minneslunden som finns på berget för att besöka den vilket jag tyckte var lite konstigt med tanke på att minneslnden verkligen visade hur farligt det är att bestiga ett berg som Mount Everest.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt