Frisk luft och fantastisk natur

A lonely place to die


skrivet den 16 jan av Admin, klockan:10:53
För några dagar sedan såg jag en film som heter A lonely place to die. Den var verkligen jättebra och jag vill varmt rekommendera den till alla som är intresserade av friluftsliv och framför allt då bergsbestigning. Nu är det ju inte så att filmen handlar om just det men man får ändå se en del klättring och mycket fin natur visas i filmen. Sedan handlar filmen som jag sade inte om just klättring utan det kretsar kring en grupp klättrare som råkar ut för en del saker när de är iväg på en plats för att klättra. Jag trodde själv att det skulle vara ännu mera klättring i filmen vilket det alltså inte var men filmen är ändå bra. Så vill ni se en massa fin natur och en spännande film så kan jag verkligen rekommendera er att se den. Jag är ganska säker på att ni kommer att gilla den oavsett om ni är intresserade av klättring eller inte.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt